Samen vooruitkijken naar kansen voor jou

Wij zoeken

Yumell is een niet-alledaags accountantskantoor gericht op bedrijven in het midden- en kleinbedrijf, zowel in de profit als de non-profit sector. Geen stropdassen of mantelpakjes, wel een informele werksfeer en samenwerken in een klein team van gedreven professionals met hart en oog voor de klant. Met veel vrijheid en flexibiliteit bieden we je alle ruimte voor eigen initiatief en input. Wil je ook graag in een dynamische omgeving werken met leuke collega’s? Wij kunnen jouw hulp hard gebruiken!

Wij zoeken een ervaren medewerker accountancy, die voor onze klanten de jaarrekening kan samenstellen en fiscale aangiften kan verzorgen. Je vindt het leuk om financiële vraagstukken van klanten uit te zoeken en je bent in staat een goede relatie met deze klanten op te bouwen en zelfstandig te werken. Daarnaast zal je minder ervaren collega’s begeleiden bij hun werkzaamheden.

Ook zoeken wij een junior medewerker accountancy die voor onze klanten (volledig digitaal) de administratie kan verzorgen. Daarnaast zul je je bezighouden met het samenstellen van jaarrekeningen, verzorgen van btw-aangiften en aangiften vennootschaps- en inkomstenbelasting. Lijkt dit je leuk, werk je nauwkeurig en leer je snel? Dan ben jij onze perfecte kandidaat. Ook als je accountancy studeert, je nog geen werkervaring hebt, je graag op termijn wil doorgroeien, ook dan ben je van harte welkom!

Wij bieden je, behalve een goed salaris en arbeidsvoorwaarden, een leuke werkplek waar je alle ruimte krijgt.

Kennis maken? Stuur je CV met motivatie Tessa@Yumell.nl ter attentie van Tessa Meijer.