Een veelzijdig team met passie voor accountancy

Over ons

Aandacht voor u en uw onderneming

Persoonlijke aandacht en een proactieve houding. Daarmee gaan wij een stap verder dan louter achteraf de cijfers presenteren. Wij nemen u vooraf aan de hand om vanuit real-time inzichten gezamenlijk uw ondernemerskansen te vinden. Dat is meer dan accountancy alleen. Wij worden uw sparringpartner en geven u een extra tool om de juiste beslissingen voor uw onderneming te nemen.

Dit doen wij op een nuchtere wijze en met een gezonde dosis humor. Doortastend, direct en duidelijk wanneer het moet, maar altijd met oog voor de mens en door middel van inspirerende communicatie. Persoonlijk en met de blik vooruit.

Mail mij uw vraag >>

Maak kennis met ons team

“Mijn motivatie om Yumell op te richten is de overtuiging dat accountants in de positie zijn om ondernemers en stichtingen echt vooruit te helpen, maar dat vaak niet doen. Daar brengen wij verandering in. Een accountant hoort naast een ondernemer te staan.”

Nanda Veenbergen AA ° Accountant/Partner

Nanda is ruim 25 jaar actief in het vak. Met functies als assistent-accountant, relatiebeheerder, accountant en partner bij diverse grote accountantsorganisaties heeft zij een grote expertise kunnen opbouwen over het midden- en kleinbedrijf en organisaties zonder winstoogmerk, waaronder fondsenwervende instellingen. De laatste jaren heeft zij zich toegelegd op de ontwikkeling van management rapportages voor het MKB en stichtingen. Doortastendheid, helderheid, structuur maar ook compassie en humor typeren haar werkwijze.

“Wij hebben dezelfde ideeën over hoe wij willen omgaan met klanten en de keuze om met Yumell te starten was dan ook snel gemaakt.

De ondernemer bijstaan in hun bedrijfsvoering, is iets wat wij graag willen doen. Wij zijn makkelijk te benaderen en denken graag met je mee.”

Tessa Meijer ° Teamleider/Partner

Al meer dan 10 jaar verzorgt Tessa financiële administraties voor een grote diversiteit aan cliënten en adviseert zij hen over de praktische inrichting hiervan.

Haar werktempo, accuratesse en klantgerichtheid zijn haar kracht. Complexe zaken uitzoeken en begrijpelijk maken voor cliënten geven haar energie.

“Te allen tijde de kwaliteit van het werk voorop.”

Mail mij uw vraag >>

Drs. Carin van der Zee RA ° Teamleider

Als teamleider ben ik verantwoordelijk voor de jaarrekeningen, financiële administratie, rapportages en aangiften van cliënten. Mijn focus ligt op een goede behartiging van de cliënt, waarbij te allen tijde de kwaliteit van het werk voorop staat. Graag neem ik uw zorgen uit handen en kunt u met vragen altijd bij mij terecht.

 

“De energieke kracht.”

Pamela van Beek ° Assistent Accountant

Pamela is in alles energiek dus ook in haar werk. Uw boekhouding zal zij dan ook op een voortvarende manier te lijf gaan. Dit alles gecombineerd met een grote mate van deskundigheid. Daarnaast is Pamela onze ondersteunende kracht voor onze interne organisatie.

“Yumell wilt u graag de rompslomp omtrent de salarisverwerking uit handen nemen zodat u zich kunt concentreren op de dingen die u écht leuk vindt: uw onderneming! Er komt veel kijken bij het aannemen van personeel.”

Sander Valkenburgh RPP ° Salarisadviseur

In 1991 heb ik mijn eerste treden in het vakgebied van de salarisadministratie gezet. Daarvoor heb ik een aantal jaren op de financiële administratie van de gemeente Den Haag en een hotelketen in Amsterdam gewerkt. Mijn ervaring in de salarisadministratie heb ik daarna opgedaan bij 3 van de Big 4-kantoren. Ik sta ingeschreven bij het Nederlands Instituut Register Payroll Accounting (NIRPA) en mF hierdoor de titel RPP voeren, wat staat voor Register Payroll Professional. NIRPA draagt zorg voor de kwaliteitsborging van professionals die werkzaam zijn in het vakgebied van payroll. Hiervoor moet ik jaarlijks voldoende PE-punten halen om ingeschreven te kunnen blijven.

“Passende oplossingen vinden en tevreden klanten maken mijn dag.”

Drs. Rene Koldenhof RA ° Registeraccountant

Rene is al ruim 25 jaar als accountant en heeft in die tijd zowel voor MKB-kantoren als de Big 4 gewerkt. Internationale ervaring heeft hij opgedaan in de ruim 10 jaar die hij in Duitsland en Moskou heeft doorgebracht. In de Nederlandse MKB praktijk heeft hij alles voorbij zien komen: Handel, Productie, Dienstverlening en Stichtingen.
Met zijn ruime ervaring in de controlepraktijk kan hij onze klanten helpen door vrijwillige of verplichte controles voor te bereiden om zo het proces te versoepelen en de kosten te drukken.
Rene is Compliance-officer geweest van een kantoor met AFM-vergunning en neem dit ook bij Yumell voor zijn rekening.