Van financiële overzichten achteraf naar actieve advisering vooraf

Management Rapportages

Bepaal uw strategie vanuit ons Management Dashboard

Waar de financiële rapportages stoppen, gaan wij een stap verder. Wij zijn ervan overtuigd dat u alleen op basis van de juiste en real-time data beslissingen kunt nemen. Niet alleen vanuit de juiste financiële data, maar gecombineerd met andere cruciale data van uw onderneming of stichting. Al deze data brengen wij voor onze klanten samen in ons Management Dashboard, wat uit de volgende componenten bestaat:

 • Actuele financiële situatie.

  Real-time overzicht van al uw financiële gegevens.

 • Toekomstgerichte analyses

  waarbij o.a. de verhouding tussen budget, prognose & realisatie wordt getoond, en de reden(en) voor afwijkingen.

 • Koppelingen met bedrijf kritische systemen

  zoals voorraad, projecten, productie, facturatie, kassasystemen, inkoop, etc. (maatwerk)

 • Liquiditeit(prognose)

  zowel historisch als naar de toekomst toe.

 • Kengetallen

  Deze versterken de analyse van de prestatie van uw onderneming, zeker waar deze gebaseerd zijn op kritieke operationele processen.

In ons online management dashboard kunnen onze klanten al hun gegevens en de status van alle werkzaamheden vinden. Om direct een goed overzicht te hebben, zijn al deze gegevens verwerkt in duidelijke visualisaties.

Samen vooruitkijken naar kansen

Vanuit het op maat gemaakte Management Dashboard, heeft u de mogelijkheid om real-time vooruit te kijken in plaats van reageren op jaarlijkse (financiële) verslagen. U kunt uw koers bepalen op basis van gedegen inzichten. Onze accountancy afdeling zal u hierin begeleiden en kan fungeren als uw sparringpartner. Ongeacht of u uw boekhouding en administratie bij ons voert. Wilt u ook vooruitkijken? Neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Samen vooruit >>