Van verplichte rapportages naar real-time inzichten en advies.

Diensten

Bij Yumell hebben we vooral plezier in wat we doen. Wij vinden het leuk om ons te verdiepen in de wereld van onze klanten en hoe wij daar een rol in kunnen spelen vanuit ons vak. Wij staan naast onze klanten en helpen hen verder met administratie en het geven van inzicht. Geheel op onze eigen wijze. Met onze blik vooruit nemen wij ondernemers en stichtingen mee in het moderniseren van de administratie en het inzetten van cijfers voor de bedrijfsstrategie.

Naast het opstellen van jaarrekeningen, fiscale aangiften en salarisadministraties helpen wij onze klanten met het optimaliseren, digitaliseren en automatiseren van de administratie. Dat is het laaghangend fruit voor onze klanten. In ons online portaal geven wij onze klanten real-time inzicht in de administratie. Niet in onoverzichtelijke Excelsheets, maar helder vormgegeven met duidelijke grafieken en diagrammen. Dit geeft ons, en onze klanten, direct de juiste inzichten om naar de toekomst van de onderneming te kijken en een gedegen financieel advies te geven.

Wij ondersteunen onze klanten graag in het hele traject van administratie tot strategisch advies, maar uiteraard is het ook mogelijk om op specifieke onderdelen van onze diensten gebruik te maken. Wij leren u – en uw onderneming – graag kennen!