DOE MEER MET UW BOEKHOUDING

DOE MEER MET UW BOEKHOUDING

Veel ondernemers worstelen met de boekhouding. Altijd op het laatste moment inleveren en weinig tijd om er eens goed naar te kijken.  En dat is jammer. En zonde. Want met een up-to-date boekhouding kunnen ondernemers eenvoudig kosten besparen en direct sturen op resultaten. En dat is wat iedere ondernemer graag wil.

Iedere boekhouding is uniek. Net als ieder bedrijf. Maar er zijn een aantal onderdelen die iedere ondernemer kunnen helpen om meet grip op de financiële kant van hun onderneming te krijgen:

  • Automatiseer zoveel mogelijk
  • Werk met een boekhoudprogramma
  • Zorg ervoor dat alle informatie up-to-date is
  • Doe alle betalingen vanuit uw boekhoudprogramma

Hiermee krijgt u real-time inzicht in de status van uw bedrijf en kunt u starten met het echt gebruiken van al deze cijfers. U kunt nu starten met analyseren van uw cijfers. U kunt bijvoorbeeld kijken naar uw winst- en verliesrekening. Hierin kunt u zien waar uw geld naartoe gaat en waar u wellicht kosten kunt besparen. Daarnaast kunt u vanuit deze cijfers budgetten opstellen om uw uitgaven beter in de hand te houden.

Een volgende stap is vooruitkijken vanuit uw boekhouding. Hierbij kunt u denken aan bepaalde verhoudingen tussen budgetten, prognoses en realisaties. Wanneer er nog meer bedrijfsinformatie aan uw boekhoudprogramma is gekoppeld, dan geeft het u nog meer inzichten waarop u strategische beslissingen kunt nemen.

Bij Yumell werken wij met een online management dashboard vanuit uw boekhoudprogramma en gekoppelde bedrijfsinformatie. Hierin kunnen onze klanten 24/7 alle kritische financiële gegevens inzien. Daarmee kijken we gezamenlijk naar kansen en bedreigingen van de onderneming. Onze accountancy afdeling kan ook u hierin begeleiden en kan fungeren als uw sparringpartner. Ongeacht of u uw boekhouding en administratie bij ons voert. Wilt u ook vooruitkijken? Neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

nanda@yumell.nl